Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Zomerijsjes

In de zomer is er niets lekkerder dan even af te koelen met een heerlijk koud ijsje! Maar ik ben net zo goed bezig met mijn gezonde tour en omdat ik ook een lactose intolerantie heb, gaan de ijsjes dit jaar helaas aan mij voorbij. In ieder geval, dat dacht ik!! Er zijn namelijk een aantal hele lekkere alternatieven:

1. Watermeloenpuntjes

watermeloenijsje

Fotocredits: Stylemepretty.com

Snij een watermeloen in kleine puntjes en prik een stukje door de schil. Stop ze even in de vriezer en Voilà!

2. IJsvormpjes met Fruit & Yoghurt

watermeloenkiwi-ijsje

Fotocredits: Cookingclassy.com

Laat die Yoghurt Barn maar zitten, want met ijsvormpjes kan je heel makkelijk je eigen ijsje maken. Gooi bijvoorbeeld eerst een puntje watermeloen met aardbeien in de blender en giet dit in het ijsvormpje. Voeg vervolgens een beetje yoghurt gemixt met ananas eraan toe. En als laatste een laagje kiwi uit de blender. Om nom nom! Smullen! Natuurlijk kan je hier allerlei leuke varianten voor bedenken.

3. IJsblokjes PIMP

fruitijsblokjes

Fotocredits: Pinterest

Oké, het zijn dan geen ijsjes. Maar het is wel een héél goed alternatief. Vul je ijsblokjeshouder met water, gooi er besjes, frambozen of bijvoorbeeld munt in. En hoppa! Een glas water drinken wordt gelijk leuker.

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment