Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Exclusieve work-out met Ellen hoog!

Wil jij naar de exclusieve work-out met Ellen Hoog?

[special_font size=”16″ unit=”px” ]Op woensdag 23 september komt Ellen Hoog naar het hoofdkantoor van bol.com in Utrecht om met haar personal trainer Kaya Gergin haar tips & tricks voor een perfecte conditie te delen. Geen streng dieet, maar een lifestyle met de juiste combinatie van sport, gezonde voeding en voldoende rust. Een manier van leven die garant staat voor een lijf waar je je goed in voelt. Het beloofd een leuke healthy dag te worden, met als kers op de taart een superleuke goodiebag, en jij kan hier met je vriendin bij zijn! [/special_font]

Ellen-Hoog-bol.com

 

Tophockeyster Ellen Hoog is famous om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. In 2004 maakte ze haar debuut als aanvalster in het Nederlands elftal. In 2014 beleefde ze het beste sportjaar uit haar carrière en sleepte ze maar liefst vier titels binnen: Beste Speelster van het Toernooi WK, Amsterdam Sportvrouw van het Jaar, Wereldspeler van het Jaar en winnaar Hockey World League. Om optimaal te kunnen presteren let Ellen goed op haar voeding. “We trainen negen keer per week en spelen daarnaast veel hockeywedstrijden. Ik vraag dus enorm veel van mijn lichaam. Het is voor mij een sport geworden om zowel biologisch en gezond als gevarieerd én lekker te koken. Ik ben nu fitter dan aan het begin van mijn hockeycarrière, terwijl ik met mijn 29 jaar inmiddels toch de “oma” van het team ben”.

‘Gezond eten & bewust sporten is onlosmakelijk met elkaar verbonden
voor een perfecte conditie.’

Balans is voor deze fitgirl het recept voor een gezond en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, optimaal trainen én bewust ontspannen, trainingsoutfit én trendy modeshoots. Super leuk is dan ook dat Ellen hierover graag een boekje open doet. Hoe Ellen Hoog dit namelijk allemaal in balans brengt kan je binnenkort lezen in haar toffe boek! Want eerlijk is eerlijk, de juiste balans vinden tussen alles is best moeilijk! In haar boek deelt ze dan  45 super gezonde recepten, van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners. En 36 favoriete sportoefeningen sportoefeningen, opgesplitst in 6 work-outs voor een perfecte conditie. Geschikt voor beginner tot super fitgirl en alles in die stoere, vrolijke stijl die haar zo populair maakt. En om de lancering te vieren, kan jij kans maken op een exclusieve work-out van Ellen!

 

[two_fourth class=”” last=”no” ]ellen hoog boek[/two_fourth]

[two_fourth class=”” last=”no” ]In perfecte conditie Ellen Hoog boek[/two_fourth]

 

[special_font size=”16″ unit=”px” ]Hoe kun je erbij zijn?[/special_font]

Laat vóór 5 september via schrijf@bol.com (o.v.v. Ellen Hoog) weten wat jij aan Ellen Hoog zou willen vragen met betrekking tot jouw perfecte conditie en welke fitgirl je graag met je meeneemt!
De 25 healthy girls met de meest originele vragen krijgen voor 15 september van bol.com bericht dat ze woensdag 23 september vrij mogen houden!

 

Wil je ook in het bezit komen van dit leuke boek van Ellen hoog? Vanaf 3 september is het boek ‘In perfecte conditie’ van Ellen Hoog verkrijgbaar. Maar je kan hem nu alvast reserveren bij bol.com!

[button href=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=31034&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fin-perfecte-conditie%2F9200000040653639%2F&name=Ellen%20hoog%20boek%20reserveren” color=”ghost” dimension=”small” icon=”no-icon” animation_delay=”0″]

Reserveer nu >

[/button]

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!