Blog Details

VSX Present Time

Yay! Present time! Het is niet altijd leuk als je vriend voor het werk moet reizen. Maar er zit soms ook zeker een leuke kant aan..Want wat dan wel weer leuk is, als hij weet dat je helemaal weg bent van de items van Victoria’s Secret. En daarom een rose wit tasje, oftewel verrassing, voor je meeneemt.

Victoriassecretcadeau

Tijdens onze trip in New York was ik al niet weg te slaan uit de Victoria’s Secret. Niet omdat ik gek was van alle leuke lingerie setjes die er hingen en de geweldige presentatie van de winkel, maar omdat ik de sportkledinglijn zo leuk vond. Eindelijk een echt hippe sportlijn die zo gepresenteerd is dat je alles wel wilt hebben! Maar dat kan natuurlijk niet en kwam daarom in New York ook zonder VS tas thuis. Daarom greep vriendlief ditmaal zijn kans om na een worktrip to LA mij eens goed te verrassen met dat rose witte tasje gevuld met sportkleding van VSX!

VSX is de sportlijn van Victoria’s Secret. Met hippe sportleggings met print, gave sportbh’s en opvallende sporttops is de collectie echt een aanvulling voor de echte liefhebber van leuke sportmode.

danielle_thesportfashionblog

By Daniëlle

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X