Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Train Like an Angel

victoria secret bh'sVictoria secret (1)

Wie kent Victoria Secret en haar mooie angels, die over de catwalk flaneren in mooie verleidelijke lingerie, nou niet? Maar wat velen van ons vast niet weten, is dat Victoria Secret nu ook een uitgebreide sport collectie heeft.

De collectie bevat onder andere geweldige sportbh’s in allerlei verschillende stijlen en maten! Je kan zelfs op de website een aantal stappen doorlopen om de beste maat voor je sport bh te vinden en daarnaast je eigen sport boutique samenstellen. Super handig natuurlijk! Bekijk de Victoria Secret bra guide > 

De Angels zijn natuurlijk zelf vaak volop in de sportschool te zien om zo’n strak lichaam te krijgen. Hun fitness oefeningen worden dan door velen al op de voet gevolgd. Ballet is weer helemaal hot en het bekende touwtje springen wordt mede door deze angels weer gezien als een must tijdens je work outs. Bekijk hieronder alvast een voorproefje of..

Become and train like an angel!>

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!