Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Put on the Lights

Ben jij een fanatieke hardloopster? En vind jij het fijn om ‘s avonds nog even een lekker eindje hard te lopen? Dan is het belangrijk dat je gezien wordt in het donker, zeker nu het weer vroeg donker is. Speciale verlichting voor het hardlopen zorgt ervoor dat je veilig en tegelijkertijd stijlvol kan zijn. Be Brave, Be Save! Hardloopschoenen met reflecterende zolen, flitsende hardloopjacks, handschoenen en mutsen met reflecterende details of een goed reflectie hesje helpen je om veilig te sporten. En wat ik daarbij ook belangrijk vindt: je ziet met deze verlichting voor het hardlopen er ook nog eens super hip eruit! Houd je conditie op pijl en trotseer het weer en verkeer stijlvol én veilig![space height=”30″ ]

Mijn top 5 verlichting voor het hardlopen

Zelf vind ik tijdens het hardlopen het heel erg vervelend als iets te strak of niet lekker zit, daarom ben ik zelf helemaal weg van de Tunturi led schoenclip. Deze schoenclippen bevestig je aan de achterkant van je hardloopschoenen en zorgen voor een goede verlichting tijdens het hardlopen.

schoenverlichting hardlopen

Tunturi LED verlichting schoenclip €15,95

 

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment