Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Touwtje springen

touwtje springen

Touwtje springen is de manier om conditie op te bouwen, maar ook om spieren te trainen in je hele lichaam! Doutzen Kroes en de andere Angels zweren erbij dat dit de meest effectieve manier is om hun top lijfen mooi afgetraind te krijgen. En eerlijk, deze korte maar ook effectieve manier bevalt ons zeker. Dus daag jezelf uit met deze touwtje spring oefening en begin zo snel mogelijk met touwtje springen! Wordt het te makkelijk? Breid de duur van het springtouwen uit naar bijvoorbeeld 1,5 minuut of 2 minuten.

Nog geen springtouw? Er zijn allerlei springtouwen te vinden, zoals een echte fitness springtouw, leren springtouw en zelfs een springtouw met teller. Een fijne en goede springtouw maakt een groot verschil in het uitvoeren van de oefeningen. Vind hier je ideale springtouw >

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!