Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

The Gold Issue of Vogue

Altijd leuk om de motivatie om te sporten van anderen te lezen als deze bij jezelf deze ver te zoeken is. In de nieuwste Vogue staan leuke interviews met de Nederlandse dames die naar de Olympische Spelen gaan! Zelf ben ik niet altijd even fan van de Vogue en Elle, omdat vaak het grootste deel vol met reclame staat. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar die probeer ik toch altijd echt te skippen! Maar in de nieuwe ‘Gold Issue’ volgen ze onze Olympische kanshebbers op weg naar de Olympische spelen en kan je lezen wat hun motivatie is om door te gaan. Vaak zorgen zulke verhalen er dan ook voor dat je er zelf ook weer zin in hebt. Ga je op vakantie? Zorg dat je koffer dan ook dit goud bevat ;).

thegoldissue

Op de cover van dit gloednieuwe juli/augustus nummer van Vogue staat de snelste vrouw op aarde, heldin Dafne Schippers. In dit golden issue volgen ze onder andere Dafne naar Florida, om getuige te zijn van haar strakke trainingsschema ter voorbereiding op de Olympische Spelen. Maar niet alleen deze golden girl is te volgen in het issue, maar ook nog meer vrouwelijke toppers die ons gaan vertegenwoordigen tijdens de Olympische Spelen.

Het juli/augustus nummer van Vogue ligt
vanaf dinsdag 21 juni in de winkels.

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment