Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

[parallax height=”280″ image=”https://www.thesportfashion.nl/wp-content/uploads/nike5.jpg” font_p=”16″ color=”#f7bbc9″]

[size px=”28″ perc=”1″ em=”1″ ][/size]

[/parallax]

[space height=”30″ ]Niet alleen stijlvol, maar ook zeker opfleurend is een sportlegging met print. Ze zijn al een tijdje in het sportmode beeld te vinden, maar de prints op de sportleggings worden steeds mooier en stijlvoller. De sportlegging print wordt dan allang ook niet meer alleen gedragen tijdens een intensieve work-out, maar is tegenwoordig ook een echte fashion statement. In het straatbeeld zie je steeds vaker deze hippe sportleggings voorbij komen, bijvoorbeeld om boodschappen te doen bij de Eko Plaza of tijdens het fruit halen op de markt. En vergeet natuurlijk niet, dat zo’n sportlegging ook super lekker is voor een verantwoord chill avondje thuis.

[show_products product_in_a_row=”4″ per_page=”16″ category=”0,tights-with-print”]

Een hippe sportlegging is tegenwoordig meer dan alleen ‘safe black’. Je mag uitpakken en daarom is een sportlegging met print zeker een hot-item die je moet bemachtigen. Let er wel op dat je voor een sportlegging met print kiest die je figuur flateert en er mooier uit laat komen.

Heb je mooie maar volle benen?

Kies dan minder snel voor een legging met alleen een drukke print. Ga juist voor een legging met verticale lijnen of een print die over de lengte loopt en afgewisseld wordt met een basis kleur, zoals effen zwart of blauw.

Heb je juist nog niet die mooie spieren bemachtigd of ben je vrij dun?
Een aanrader is dan juist om een drukke print te nemen, zodat je sneller iets voller lijkt en misschien juist hierdoor gelijk wat gespierder!