Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Ski like Josh V

Ik krijg nu al helemaal de wintersport kriebels in mijn buik; zin om keihard de piste af te gaan, de overheerlijke en supergrote pizza’s en snitzels tussen de middag, en voornamelijk ook zin om na het skiën de apres ski in te gaan en daar blijven tot dat de lichten aan gaan. Love it!
Alleen vind ik de voorbereiding misschien stiekem ook wel net zo leuk. Ik kan echt uren online struinen om me te laten inspireren voor een leuke fashionable ski-outfit om weer goed voor de wintertsport-dag te komen.

Inspiratiebron dit jaar: Powervrouw Josh Veldhuizen, founder van het succesvolle fashionlabel Josh V.
Maar deze powervrouw rockt niet alleen in het ondernemen, ze ziet er altijd ook nog eens onwijs goed uit! Zelfs op de intens witte piste.

joshv-ski

Shiny Wit, is de kleur waarmee je zeker de show gaat stelen.

joshv-skired

Dit jaar mag het zeker ook allemaal gedurfder, zoals Josh Veldhuizen laat zien met haar knalrode skibroek. Rood staat natuurlijk op de piste wel een beetje bekend als de kleur van de skileraren. Nou, ik zal zeggen ‘Rather be one this year’. Misschien niet verstandig om ineens skiles te gaan geven, maar een beetje ‘Sex Appeal’  van de skileraren in je eigen outfit zal dit jaar zeker een succes zijn.

Benieuwd naar meer Instagram foto’s van Josh V? Bekijk hier!  Of bekijk haar website.

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment