Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

19/07 Roxy #RUNSUPYOGA event

Wanneer: 19 juli 2015

Waar: Natural high club, Ouddorp

Roxy run sup yogha event

Ready, Set, ROXY! 

Trek alvast je meest opvallende outfit aan, dan zetten we samen sportief de dag in! The brighter – the better! ROXY voorziet je alvast van een fijne goodiebag! Onder de begeleiding van een professionele YOGA instructrice starten we de dag met een heuse Sunrise YOGA sessie op het strand voor Natural High. Zo ben je fysiek en mentaal fit voor het goedgevulde dag die op het programma staat. Vervolgens kan je door de prachtige omgeving in de buurt van de Natural High club meedoen aan een fanatieke 5km lange outdoor run, de ROXY way.

 Na de YOGA en RUN sessies in de voormiddag en de mogelijkheid tot een healthy lunch in de middag, kan in de middag sportief worden deelgenomen aan verschillende SUP,  YOGA, FITNESS & FLOYO workshops.

[googlemap full_width=”yes” height=”300″ address=”Ossenhoek 1″ latitude=”40.7143528″ longitude=”-74.0059731″ zoom=”9″ marker=”” style=”color” ]

 [button href=”http://www.njuko.net/roxy-runsupyoga-ouddorp/select_competition#event icon_size=”10″ animation_delay=”0″ class=”” target=”” color=”ghost” dimension=”small” icon=”None” animation=”” animate=”” ]Schrijf je nu in > [/button]

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!