Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Preparing for the show

romee strijd

Jaaaa! Vanavond is het weer zo ver! Victoria Secret en haar Angels gaan er weer een hele show van maken tijden de Fashion show van 2014. Elk jaar is het weer een geweldige show om te zien en worden de mooiste creaties getoond met een gehele entourage er omheen. Naast Angel Doutzen Kroes loopt ook Nederlands nieuwste Victoria Secret model Romee Strijd dit jaar mee met de show!

romeestrijdballet

Romee Strijd – tijdens Ballet Beautiful

De grote hamvraag tijdens werelds populairste en spraakmakende lingerie show: Hoe regelen zij zo’n killerbody? Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar alle fitness geheimen! Natuurlijk heeft ze afgelopen periode dan ook erg hard getraind en alleen maar gezond gegeten. Maar op haar Instagram laat Romee ook een glimp zien uit een van haar work-out oefeningen! Nieuwsgierig als we zijn, hebben we natuurlijk even kijkje genomen. Waarbij onder ander het touwtje springen, boksen en oefeningen met een elastiek aan bod komt, as usual in de Victoria Secret trainingen. In een interview met Voque, zegt Romee hierover het volgende: ‘Mijn sportroutine bestaat voornamelijk uit lessen van Michael Olajide: boksen, touwtjespringen en veel oefeningen met een elastiek. Dat wissel ik af met Ballet Beautiful, een mix van pilates en ballet. Van het boksen kunnen je spieren te opgepompt worden, dus is het goed om je spieren lang te houden en te rekken’.

And ofcourse, haar training doet ze dan ook in stijl in hippe sportkleding van de Victoria Secret sportlijn. Shop nu haar oufit!

outfit

VS sport bh $49,50  – here, VS sport legging $69,50 – here, Nike Free 4.0 Flyknit €130 – here

 

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!