Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Het perfecte haarelastiekje!

[one_third class=”” last=”no” ]
Plasticelastiekjesinvisibobble
[/one_third][two_third class=”” last=”yes” ]

Shocking, maar het perfecte haarelastiekje is eigenlijk gewoon een plastic haarelastiekje. Maak kennis met de invisibobble, hét haarelastiekje van het moment! De invisibobble houdt elk plukje op zijn plaats, precies wat elastiekjes horen te doen. Deze plastic haarelastiekjes laten geen bobbels achter in je haar. Omdat Invisibobble geen metalen onderdelen bevat is het zeker beter voor je haar dan gewone elastiekjes. Geen elastiekje nodig? Dan is de invisibobble ook leuk om te dragen als armbandje ;)!

Nog een voordeel: Als je zwaar haar hebt is de kans vaak groot dat je hoofdpijn krijgt wanneer je het haar vastzet in een paardenstaart. De Invisibobble trekt niet aan je haar waardoor de kans op hoofdpijn kleiner is. Die belofte komt de Invisibobble in ieder geval na! Nu de rest. Je ziet inderdaad nauwelijks iets van knik in je haar als je het elastiek uitdoet. En wonder boven wonder heeft dit elastiek inderdaad een sterke grip. Spring op en neer wat je wilt, it doesn’t move. En ja, dit is natuurlijk getest ;)!

[/two_third]

Nice to know: Je ontvangt in totaal 6 invisibobbles in een setje. In deze set zitten 3 doorzichtige en 3 zwarte invisibobbles. Ze lijken duur (9,95), maar deze plastic haarelastiekjes gaan oneindig lang mee. Veel langer dan een gewoon haarelastiekje! (Fotocredits: ModeMusthaves)

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment