Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Nikkie’s Work-out & Chill outfit

Fan, dat ben ik zeker van Nikkie Plessen haar kledinglijn. Een op en top feminine collectie, waar ik helemaal weg ben van de basic tops die écht overal goed bij staan. Ik vier dan ook een klein feestje, aangezien Nikkie nu ook haar eerste lijn met sportkleding gelanceerd heeft. Je zal dan ook zeker slagen voor een leuke fitnessoutfit of bijvoorbeeld hardloopoutfit.

In haar sportlijn is zeker ook voldoende feminine terug te vinden.  Maar dan wel een vrouwelijke touch gecombineerd met fancy quotes. Een goede weerspiegeling van de Nikkie sportkleding, omdat je er zeker weten goed uit ziet tijdens je work-outs en daarnaast het lekker zit voor de gezellige chill avondjes met je vriendinnen #traintodrinkchampagne.
Een klein puntje: ik hou niet zo van Champagne, dus ik ga voor de wijn ;)!

Benieuwd naar mijn favo’s? Bekijk ze hieronder!

[button href=”http://www.herqua.nl/merken/5156/nikkie-sportswear/” icon_size=”12″ animation_delay=”0″ class=”” target=”” color=”flat” dimension=”small” icon=”no-icon” animation=”” animate=”” ]Bekijk alles van Nikkie >[/button]

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment