Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Fitgirls Walhalla: New York


Onlangs ging ik naar de meest spannende stad ter wereld: NEW YORK! De stad bruist en geeft enorm veel energie. Mijn grote vraag tijdens deze reis was dan ook: hoe doen New Yorkers het nu allemaal? Niemand is namelijk zo verzorgd als de New Yorkse Manhattan girl, maar hoe kan dat kan nu met zo’n drukke agenda? Ik ben speciaal voor jullie, okay en voor mezelf, op onderzoek uitgegaan! Het viel me op dat fit zijn, voor de New Yorkse city girl, een serieuze zaak is. Naast talloze meetings en netwerkborrels is er daarom ook steevast tijd gepland in de agenda voor healty activiteiten. Health, is namelijk een statement hier, een heuze fashion statement. Hoe dat komt? Sommige New York hotspots laten dit goed zien! Stap je binnenkort in het vliegtuig naar deze fitgirl walhalla? Bezoek dan zeker deze leukste  New York hotspots of activiteiten: 

[space height=”30″]

tip1

Central Park

Waarschijnlijk had je deze al op je wishlist staan, maar voor het geval dat je door tijdsgebrek dit ‘parkje’ wilde overslaan. Think again! Ik vond dit misschien wel het indrukwekkendste van heel New York! Vanuit ons hostel zijn we hardlopend naar Central park gegaan, om vervolgens onze hardloopsessie in het park voort te zetten. Echt bizar, hoeveel mensen hier met sporten bezig zijn, zoals hardlopen, voetbal, rugby, basketbal en yogha. De vele hardlopers vliegen je dan ook om de oren, wat echt een boost geeft om mee te doen!

Hotspot new york
[space height=”30″]

tip2

Boutique studio’s

Op bijna iedere hoek in de wijken Manhattan en Soho vind je wel een sportcenter. De meest bijzondere panden zijn omgebouwd tot supermooie fitness-scholen. Waarbij de ene fitness school nog hipper is dan de andere. De nieuwste sport trends beoefenen ze hier, hippe sapbarretjes vind je er en de leukste trainingen, oftewel een serieuze walhalla voor de echte fitgirl. Kijk eens of je een lesje mee kan pakken. 

[space height=”30″]

[one_third class=”” last=”no” ]

tip3

Hippe sportwinkels op 5th avenue

Naast de leuke shopjes met kleding en accessoires, ben je in fitgirl walhalla New York ook op de juiste plek voor hippe sportkleding voor dames. Naast de bekende sportwinkels als Nike en Adidas, vind je hier ook talloze minder bekende sportshops die zeker de moeite waard zijn om even naar binnen te gaan. En naar al die actieve activiteiten heb je het zeker verdiend. Vergeet niet om de Victoria’s Secret binnen te stappen en naast de mooie winkel en lingerie, ook de sportcollectie eens te bekijken..

5thavenue
[space height=”30″]

kies de juiste sportbh-tip4Van de Brooklyn Bridge tot aan Manhattan & Soho: Keep on walking!

Trek voor de wijk Manhattan je Nikes maar uit de kast. Een echte aanrader is om alle hotspots lopends te bezoeken. Hierbij moet je niet denken dat de afstanden niet ver zijn, maar te voet proef je pas echt de sfeer van de wijken Manhattan en Soho. Pak alle bekende hotspots mee en neem er gerust 2 dagen de tijd voor. Wij hebben alleen de Empire State building overgeslagen, zodat we dit geld konden besteden bij een hippe rooftop bar om de hoek met natuurlijk uitzicht op de Empire State building. Vergeet ook niet om naar de Staten Island ferry te lopen, zo kan je gratis vanaf de ferry het vrijheidsbeeld zien. Loop ook zeker over de High Line van NY, een oude Spoorlijn omgetoverd tot een verhoogd stadspark.

[space height=”30″]

tip

Vergeet niet deze New York Hotspots:

– New York City marathon: 11-06-2016 in New York? Dan heb je geluk! Om alleen al langs de kan te staan van deze World Famous marathon is al een hele belevenis.
– Je lunch, een verse salade van de whole foods Market, eet je on the go.

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!