Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Looking Fashionablefit

fashionablefitwishes

 

Looking as good as sportfashionblogger fashionablefit? Naast haar eigen sportfashionblog lanceert deze blogster binnenkort voor de tweede keer haar eigen sportfashionlijn in samenwerking met Nelly.com. Haar stijl kan het beste omschreven worden als vrouwelijk en tikkeltje verleidelijk. Voor ons reden genoeg om haar te volgen en haar stijl zeker te waarderen. Ook benieuwd naar haar favo items van dit moment? Wij hebben een aantal items voor je opgezocht, zodat je zelf niet verder hoeft te zoeken naar een stijlvolle sport-outfit!

 

 

Dit is natuurlijk nog maar één van haar modieuze sportieve outfits. Wil je meer inspiratie? Breng dan zeker even een bezoekje aan haar instagram account! Zeker een aanrader, want naast het feit dat ze blogt over sportfashion is deze gewaardeerde blogster namelijk ook bezig met het hele ‘healthy food’ aspect. @fashionablefit

 

[share title=”Share on” socials=”facebook” size=”small”]

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!