Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

It’s all about details

Een mooie hardlooplegging geeft je net die extra boost die je nodig hebt tijdens het hardlopen. Er stralend uitzien geeft je de benodigde confidence, zodat je met je kleding straalt én met je uitstraling! Zoals je misschien weet is de sportlijn van Stella McCartney voor adidas één van onze favoriete sportmerken. Dit om de functionaliteit, vrouwelijkheid, tikkeltje apartheid en natuurlijk omdat het lekker zit tijdens het sporten! Het allermooiste van haar lijn is dat modeontwerpster Stella McCartney oog heeft voor detail.

S09933_41_detail

Deze adidas by Stella McCartney Performance legging is een van de favorieten van de modeontwerpster. Met een mooie wet-look volg je zeker het straatbeeld van nu, waarbij de details als een glimmende band, ritsjes en mooie taille band de legging een geheel modieuze afwerking geven.

Mixing up

Adidas by Stella McCartney – Performance hardlooplegging –  €95,-

Bekijk haar gehele collectie> 

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!