Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

6/6 Glamour Health Challenge

[special_font size=”16″ unit=”px” ]Wanneer: 6 juni, 11:00 uur 

Waar: Amsterdam [/special_font]

Screen Shot 2015-04-21 at 22.54.21Ben jij een fit- & healthlover? Of juist helemaal niet maar wil je er dolgraag een worden? Houd dan 6 juni vrij in je agenda en vier met Glamour én de fantastische Instagram-fitness-celeb Kayla Itsines in Amsterdam de kick-off van de Glamour Health Challenge! Glamour nodigt namelijk iedereen uit om fit te worden.

Maar er is meer..
Naast Kayla’s bootcamps kun je ook yoga-sessies volgen en een show met de nieuwste hippe sportkleding bekijken, gedragen door bekende fitbloggers uit Nederland. Voor nog meer fitness fun is er een Glamour Health Market met healthy snacks en sportswear by Zalando.

 

Hoe kan je meedoen?

Meld je via de Glamour health challenge Facebook-groep aan en vier gratis op vertoon van je Glamour (julinummer) de opening van de Glamour Health Challenge!

[button href=”https://www.facebook.com/events/1812355275655656/” icon_size=”12″ animation_delay=”0″ class=”” target=”_blank” color=”flat” dimension=”small” icon=”None” animation=”” animate=”” ]Facebook Health Challenge > [/button]

 

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!