Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

3x je racefiets in huis

Hoe kan je nu je geliefde fiets ophangen aan de muur? Zelf ben ik helemaal dol op mijn racefiets en naast het feit dat ik er heel zuinig op ben, ben ik er ook heel trots op. Reden genoeg om hem een mooi plekje aan de muur te geven, voor in huis of in de schuur.

1. Fiets ophangen aan de muur

Fietsophangsysteem

Fotocredits: Pinterest

Met een speciale ophangbeugel kan je geliefde fiets verticaal aan de muur hangen. Het is zeker een stijlvolle aanrader, maar daarnaast bespaar je ook veel ruimte (in de breedte).

2. Wees Creatief

3. Turn it Around
fiets-kledingrek

Fotocredits: Pinterest

Oké, het is misschien niet heel makkelijk als je je fiets dagelijks of wekelijks gebruikt. Elke keer je kleding eraf halen is natuurlijk a hell of a job. En ik moet ook toegeven dat het voor een kleine kamer best veel ruimte in beslag neemt. Maar een oudbollige kledingskast is niet meer nodig en het is wel een supertoffe manier om je kamer te pimpen. Oftewel, misschien niet heel handig om te doen.. Maar ja, we doen toch graag alles voor een leuke kamer? En ik vind het leuk om het idee even met jullie te delen ;-).

De volgende ophangbeugels kwam ik tegen (van de eerste ben ik echt fan, omdat die een stijlvolle industriële look geeft):

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment