Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Fab & Fit met deze Bokshandschoenen!

De Fab bokshandschoenen, hoe leuk zijn deze?! Met deze bokshandschoenen van het merk Fab. sta je zeker te schitteren in de sportschool! Die saaie bokshandschoenen van de sportschool en misschien van jezelf, kunnen wel uit de ring gegooid worden! Ondanks dat ze letterlijk schitterend zijn, zijn ze daarnaast ook bij een professionele leverancier gemaakt en bieden ze dus ook de comfort en bescherming die van belang is. Voor €79,- sta jij binnenkort ook te sporten met de Fab bokshandschoenen. Wat vind jij? In stijl naar de sportschool of overbodig?

Fab boxing gloves

Fab Bokshandschoenen
€79,-

Wordt Fab en fit met deze handschoenen. Ontworpen door Fabienne Chapot en ontwikkeld door Edgar Noordanus, voormalig intercontinentale titelhouder van Muay Thai. Deze vechtersbaas is geboren in Amsterdam en begon op jonge leeftijd te reizen om de wereld van Muay Thai te ontdekken. Na vele bezoeken aan boksclubs wereldwijd, waarbij hij met allerlei soorten handschoenen trainde, besloot hij om zijn eigen bokshandschoenen te ontwikkelen. Samen hebben ze de perfecte bokshandschoen ontworpen, die duurzaam, comfortabel en beschermend is. Deze prachtige leren Fab bokshandschoenen met gouden sterretjes is dus kwalitatief en fashionable tegelijk!

[size px=”24″ perc=”1″ em=”1″ ]
SHOP NU > [/size]

Benieuwd naar welke fitnessoutfit je met deze stoere bokshandschoenen van Fab kunt combineren? Bekijk nu alle trendy items op het gebied van hippe sportkleding.

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment