Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Deblon sports sportkleding

Pretty Work-out(fit): Deblon Sports

Confession time! We hebben een nieuw merk ontdekt waar je zeker, net als ik, voor zal gaan zwichten!
Ken je ook niet dat moment dat je denkt ..nu heb ik echt genoeg.. Dit fashion sportmerk laat op zo’n moment je fashionhart sneller kloppen en zal ervoor zorgen dat je zeker gaat twijfelen. Vaak ben je op zo’n moment bang dat je te laat bent, als je het niet doet.. Herken je dit? Nou, dan kunnen we met zekerheid zeggen dat je het zelfde gevoel krijgt, als je van luxe maar toch eenvoud houdt. Deblon Sports is namelijk een echte hartendieven merk als je graag stijlvol en elegant je weakly fitness oefeningen doet.

Dit merk is gespecialiseerd in luxe sportkleding en geïnspireerd door het levendige leven in Rio the Janeiro. Oprichtster Céline verhuisde van ons koude kikkerlandje naar Rio en verbaasde zich vol over de mooi levenstijl van jonge vrouwen in deze bruizende stad. Braziliaanse vrouwen voelen zich namelijk trots en mooi door het dragen van hippe sportkleding waar hun vrouwelijke vormen op de juiste manier geaccentueerd worden. Dit is precies de reden waarom Deblon Sports is opgericht. Om ons te laten proeven van de trots en de vrouwelijkheid van de sierlijke Braziliaanse vrouwen tijdens het sporten. Laat je verleiden..shopse!

 

deblon sports sportkleding

deblon sports

 

Deblon Sports legging €99,90, ModeMusthaves initial ketting €19,95 , Deblon Sports sweater €119,90, Deblon Sports sporttop €59,90,
New balance sneaker €79,95, Bruce Lee springtouw €11,99

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!