Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

Bootcamp is naar onze mening geweldig om te doen, zware krachtoefeningen afgewisseld met conditietraining. En het mooiste is dat je vaak door de gezellige en gemotiveerde vibe die in de groep hangt, vaak tot het uiterste doorgaat. Als dit al niet genoeg motiveert om elke week weer mee te doen, dan maakt een nieuwe bootcampoutfit vaak wel de nodige doorslag. Zodat je weer hip & trendy met bijvoorbeeld een nieuwe hippe sportlegging met print bij je bootcamptraining kan verschijnen. Blijf zeker regelmatig terugkomen om de leukste bootcampoutfits voor dames te bekijken, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends! Bootcampkleding kopen kan van de bekende merken, maar ook de collecties van kleine merken mogen er wezen!

IMG_2800

Wat voor kleding draag je tijdens de bootcamp?

Het leukste aan bootcamp? Dat het buiten is, weer of geen weer! Maar dat betekent ook dat je verschillde bootcampoutfits moet hebben voor verschillende weertypes. Een aantal tips:

  • Zorg dat je in ieder geval een lange sportlegging hebt. Een legging is het slimst, omdat je dan gemakkelijk de oefeningen kan doen en er niets in de ‘weg’ zit.
  • Voor de mooie dagen kan je ook een kort sportbroekje aan doen, maar wanneer je net begint is een sportlegging in eerste instantie voldoende. Let er wel op dat je bij een wijd kort broekje een strak onderbroekje eronder doet of eentje kiest met een strak broekje erin. Waarom? Tijdens sommige bootcamp-oefeningen zal je anders iets te veel zien ;-)!
  • Zorg ervoor dat je in ieder geval een sporttop en sportshirt voor de mooiere dagen hebt en bijvoorbeeld een hardloopjasje voor de koudere dagen. Een katoenen shirt kan misschien de eerste paar keer, maar je zal merken dat je lichaam de warmte niet kwijt kan. Kies daarom voor een bootcampoutfit van echte sportmaterialen.
  • Ga je ook in de winter bootcampen? Speciale sporthandschoentjes zijn dan zeker een must!
  • Voor alle dames is een sport-bh belangrijk. Kies de juiste sport-bh!

Hippe Bootcampmerken

De merken waar je nu in gezien wil worden.

logo-sportshop

frvrlogo-01-01

IVY park logo

Bootcampoutfit Tips

Bekijk de leukste fashion stories over bootcamp.

Bekijk ook:            Bootcampschoenen           Sportleggings met print