Ontvang nu tijdelijk een verrassing bij aankoop van 20,- of meer

De beste Sport-BH volgens Lingerie-Expert Britt

Ladyboss, Britt van der Veen, is onderneemster en een ervaren Lingerie-Expert. Samen met haar moeder heeft ze een van de mooiste Lingerie zaken van Nederland opgericht en staat hun lingeriewinkel bekend om kwaliteit en goede stylingsadvies. Dat maakte mij als sportfashionliefhebber benieuwd naar wat zij zien als de beste sport-bh.
Met de vraag ‘Welke Sport-BH zouden jullie alle fitgirls van Nederland aanbevelen?’ ben ik naar ze toegegaan en heb ik zeker een hele goede stylingsadvies voor jullie ingewonnen:

“Wie al eens is wezen hardlopen zonder sport bh, weet het al: een sport bh is onmisbaar. Of je nu loopt, tennist of bokst,  zodra je beweegt, bewegen je borsten onvermijdelijk mee. Je borsten krijgen een heleboel schokken te verduren. Een goede sport bh biedt de nodige steun. Ongeacht welke cupmaat je ook hebt, je borsten ‘bouncen’ tijdens het sporten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je borsten veel meer bewegen dan gedacht: niet alleen op en neer, maar ook van voor naar achter en van links naar rechts. Omdat je boezem geen spier is die je kan trainen om die schokken op te vangen, is het erg belangrijk om bij het bewegen de nodige steun te voorzien. Borsten die te weinig steun krijgen, gaan immers doorzakken en kunnen ook pijnlijk zijn. Belangrijk bij een sport bh is dat je borsten dicht tegen je lichaam draagt, als ware plat gedrukt worden”.

de beste sportbh anita extreme-control

Wat is dan nu de beste sport-BH?

ANITA EXTREME CONTROL SPORT BH – “Het is een sport BH die enorme support biedt, die eigenlijk iedereen ongeacht de cupmaat nodig heeft. De sport BH heeft driedelige buiten cup, die perfect om de borst sluit en extra steun biedt aan de zijkant van de borst. De BH heeft naadloze binnen cups, geen naadjes op je borst dus en een gevoerde binnenkant. Dit is gedaan met een katoen mix waardoor het heel goed vocht op neemt en daarom echt geschikt is voor het sporten. Net als de rest van de BH, welke van Atmos Pique materiaal is gemaakt en vochtigheid snel absorbeert en afvoert. De sport BH heeft geen beugels, wat voor veel comfort zorgt tijdens het sporten. Tot slot zijn de schouderbandjes zijn iets naar het midden geplaatst waardoor deze niet telkens van je schouders afzakken!”

Okay, nu weet je wat de beste Sport BH is.
Maar je moet zeker ook een keer een kijkje nemen bij deze hele
mooie Lingerie winkel in de Diezerstraat 116 te Zwolle! 

 

LingerieZwolle

Een meid die graag haar passie deelt: Sports & Fashion. En laat je graag zien dat sportkleding net zo hip en chique kan zijn als al het andere moois in je kledingkast! Daarnaast deel ik leuke oefeningen, tips, hotspots, nieuwe brands & ga ik graag samen met je naar leuke events!

Post a Comment